Η θεία από την Νιγηρία

 

«Με συγκίνηση υποδέχομαι την απόφαση του δικαστηρίου. Είναι δικαίωση ουσιαστική των πολιτικών μου αγώνων για μια καλύτερη Ελλάδα. Απόφαση δίκαιη που διαγράφει την τεράστια ταλαιπωρία που υπέστη η οικογένεια μου τα τελευταία 8 χρόνια. Απόφαση που τιμά την ελληνική Δικαιοσύνη» δήλωσε.


Τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην κατοχή του, του τα είχε φέρει μια θεία του από τη Νιγηρία, έπεισαν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας που τον αθώωσε, κόντρα στην εισαγγελική πρόταση.

Το ζεύγος Παπαντωνίου και ο στενός τους φίλος Ανδρέας Μπάρδης, απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος γύρω από το σκάνδαλο με τις φρεγάτες, λόγω αμφιβολιών.

Δεν υπήρχαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου έλαβε μίζες 


και ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο, με τη σύμβαση για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Επομένως, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία για τη δωροδοκία του πρώην υπουργού Άμυνας, υπάρχουν αμφιβολίες από την πλευρά της δικαιοσύνης ότι τα τα 2,5 εκατομμύρια που διακινήθηκαν σε λογαριασμούς του εξωτερικού για να νομιμοποιηθούν όπως αναφέρει η δικογραφία, προέρχονταν από μίζες.

Ναι, ζούμε στην χώρα που η Ελληνική Δικαιοσύνη δέχεται την άποψη ότι 2,5 εκατομμύρια ευρώ τα φέρνει μια θεία από την Νιγηρία σ'έναν Υπουργό Άμυνας.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαγραφή Σαλμά για το αναφαίρετο κοινοβουλευτικό δικαίωμα του να ζητά εξηγήσεις από την Κυβέρνηση

Ο Γιώργος Αυτιάς μιλά για τις τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα